Cap i pota

Cap i pota. El gran llibre dels menuts

Nº:
69
Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788490349809
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-9034-980-9
Páginas:
232
Encuadernación:
RUSTICA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
155
Alto:
233
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
El Cullerot

Hi ha gent que té prejudicis cap a la cuina dels menuts, cosa que no es dona en altres cultures gastron.miques com la francesa, que els ha incorporat a l'alta cuina. El foie-gras, els ris o lletons, el moll de  l'os, el cervell o el fetge són exquisideses que els grans cuiners i cuineres incorporen als seus plats. Per. els menuts també formen part,  arreu del món, d'una cuina popular i gustosa, i a Catalunya, a més, dels "esmorzars de forquilla". En aquest llibre hi trobareu tot aquest  tipus de receptes en una vuitantena de variacions, de les més populars a les més refinades i pròpies dels grans xefs.

Otros libros del autor en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

  • 100 receptes a la catalana
    Titulo del libro
    100 receptes a la catalana
    Nº 82
    Fàbrega Colom, Jaume
    Cossetania edicions
    PRÒLEG D'ADA PARELLADA No és agosarat dir que la cuina catalana té més  de mil anys d'història i que es tr...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    17,60 €

  • El gran llibre de la cuina de les avies
    Titulo del libro
    El gran llibre de la cuina de les avies
    Fabrega Colom, Jaume
    Rba
    Teniu a les mans el gran llibre de referéncia de la cuina catalana i mediterránia, fruit de molts anys de&nbs...
    No disponible
  • MÈTODE LA RATAFIA
    Titulo del libro
    MÈTODE LA RATAFIA
    Fàbrega i Colom, Jaume
    Efados
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    26,50 €

  • 100 refranys sobre el menjar i el beure
    Titulo del libro
    100 refranys sobre el menjar i el beure
    Nº 66
    Fàbrega Colom, Jaume
    Cossetania edicions
    L'ORIGEN DELS REFRANYS SOBRE ALIMENTACIÓ MÉS POPULARS AMB UNA RECEPTA CATALANA A CADA CAPÍTOL El refrany és...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    16,50 €

  • 100 plats indispensables de la cuina catalana
    Titulo del libro
    100 plats indispensables de la cuina catalana
    Nº 21
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    Cossetania edicions
    5A EDICIÓ La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca- ha estat declarada la prime...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    15,20 €

Materia en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

  • Los 22 minutos de Julius
    Titulo del libro
    Los 22 minutos de Julius
    Julius
    Temas hoy
    «Hay cosas que nunca cambian. Sigo soltero, siempre tengo prisa y me encanta cocinar. Estos han sido los tres ...
    No disponible

    5,95 €

  • Gastronomía musical
    Titulo del libro
    Gastronomía musical
    Carreras Coll, Josep
    Martinez roca
    No disponible

    21,03 €

  • Sólo recetas que salen bien en el microondas
    Titulo del libro
    Sólo recetas que salen bien en el microondas
    Galiano Ramos, Cristina
    Espasa calpe
    No disponible

    10,00 €

  • VINOS
    Titulo del libro
    VINOS
    AA.VV
    Rba
    La sumillería es la temática de este cuarto volumen del Sapiens del Vino, un libro muy esperado por dos motiv...
    No disponible
  • El libro de las verduras
    Titulo del libro
    El libro de las verduras
    Ortega, Inés
    Alianza
    El interés que suscitan, cada día más, el cuidado del cuerpo y la alimentación sana y equilibrada ha hecho ...
    No disponible

    17,95 €

Cossetania edicions en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE