El lluç

El lluç. com preparar-lo 10 vegadas

Nº:
45
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788494179129
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-941791-2-9
Páginas:
19
Encuadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
100
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
Productes de mercat

Aquest és un dels peixos tradicionalment més usats en la cuina. Forma part del grup de peixos magres o blancs amb un alt contingut en aigua,  proteïnes i àcid f.lic, baix en greix i una bona font de minerals com  ara calci, f.sfor, magnesi, sodi, iode i potassi, a més de vitamina A, B1, B2 i B6, entre altres importants valors nutricionals. El lluç és un producte que es prepara amb molta facilitat i que es pot cuinar de moltes maneres diferents: al vapor, fregit, guisat, arrebossat i al  forn.

Materia en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

  • La cocina de la Safor
    Titulo del libro
    La cocina de la Safor
    Nº 2
    Peiro, Chelo
    Drassana
    No disponible
  • LAMPREIA: MANJAR ESQUISITO
    Titulo del libro
    LAMPREIA: MANJAR ESQUISITO
    Fernandes, Armando
    Ancora editora
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    9,81 €

  • Paella
    Titulo del libro
    Paella
    Herraiz, Alberto
    Rba
    Paella, de Alberto Herráiz, maestro en el arte de esta especialidad, nos revela los orígenes, tradiciones y&n...
    No disponible

    30,00 €

  • NUEVA COCINA VEGETARIANA
    Titulo del libro
    NUEVA COCINA VEGETARIANA
    HART, ALICE
    Integral
    Las deliciosas recetas propuestas en este libro seducirán tanto a los vegetarianos como a los más carní...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    18,00 €

  • COCINA AYURVEDA PARA LA AUTOCURACIÓN
    Titulo del libro
    COCINA AYURVEDA PARA LA AUTOCURACIÓN
    Lad, Vasant;Lad, Usha
    Gaia
    Secretos de cocina, salud y bienestar. El Ayurveda, antiguo arte sanador de la India, enseña que la comida es&...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    16,00 €

Sd edicions en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE