El xai a taula

El xai a taula

Editorial:
Viena
EAN:
9788483309193
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-8330-919-3
Páginas:
144
Encuadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
160
Alto:
260
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
SENSE COL·LECCIO

La carn de xai és la carn més tradicional a Catalunya des de l'antiguitat. Es ideal per a trobades d'amics, familiars, sopars d'estiu i a l'hivern al voltant de la llar de foc. Aixó, ho sap bé Rosa March, autora del llibre, que es dedica a la cria i venda de bestiar oví. Un recull de les millors receptes de l'autora, des de les  més tradicionals de pagés fins a les que se servien a les taules de l'antiguitat, sense oblidar les receptes exótiques, económi-ques i de festa. Només cal que ens hi atrevim, i veurem que fácil que és portar el xai a taula.

Materia en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

Viena en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE