La gastronomia del benestar

La gastronomia del benestar. Cuina de temporada per al plaer

Editorial:
Angle
EAN:
9788415002345
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-15002-34-5
Páginas:
184
Idioma:
CATALAN
Ancho:
240
Alto:
240
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
SIN COLECCION

Receptes per al plaer i la salut La gastronomia del benestar presenta 48 receptes de Sergi Arola, un dels cuiners més reconeguts internacionalment, pensades com si fossin destinades als usuaris habituals d'un balneari, és a dir persones que busquen combinar la salut i el plaer. 'Hem volgut posar-nos en la pell de qui podria ser el xef del Balneari Vichy Catalán', diu Sergi Arola, 'ens hem volgut limitar a l'estacionalitat més estricta, i per tal de no cansar el producte hem dissenyat dotze possibles menús de degustació, un per mes'. La reflexió a l'entorn de la cuina als balnearis li recorda quan, l'any 1997, va preguntar al seu mestre Pierre Gagnaire sobre quina era la seva base més important dels seus plats. 'C'est l'eau, le  plus important!', li va respondre. I és que cal triar l'aigua adequada per a cada plat i les aigües termals obren tot un món de possibilitats. A més de les receptes, il·lustrades amb fotografies de Francesc Guillamet, el llibre compta amb una presentació de Tana Collados, un text sobre la cuina als balnearis, a cárrec d'Anton M. Espadaler, i un glossari gastronómic de Salvador Garcia-Arbós. Sergi Arola (Barcelona 1968) Alumne dels cuiners Ferran Adriá i Pierre Gagnaire, va ser responsable del restaurant La Broche a l'Hotel Miguel  Angel a Madrid, on va aconseguir dues estrelles Michelin. Actualment s'ocupa de la cuina de l'Hotel Arts a Barcelona i l'any 2008 va obrir el seu propi restaurant a Madrid, Sergi Arola-Gastro, on desenvolupa la seva creativitat i que té dues estrelles Michelin. Web del restaurant Sergi Arola-Gastro

Otros libros del autor en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

Materia en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

  • Caldos aneto
    Titulo del libro
    Caldos aneto
    AA.VV
    Larousse
    Este recetario demuestra la versatilidad del caldo natural de pollo en  26 preparaciones fáciles, provenientes...
    No disponible

    2,00 €

  • Escuela de postres
    Titulo del libro
    Escuela de postres
    AA.VV
    Larousse
    Otiles, técnicas y recetas de postres, explicados paso a paso. Escuela de postres proporciona un gran número ...
    No disponible

    19,95 €

  • Homenaje a la tortilla de pata
    Titulo del libro
    Homenaje a la tortilla de pata
    Capel, Jose Carlos / Aduriz, Andoni Luis / Adria, Ferran
    Planeta
    No disponible

    35,00 €

  • SARDINHAS
    Titulo del libro
    SARDINHAS
    AA.VV
    Euro impala portugues
    """Puxe a brasa à sua sardinha"". O aroma peculiar e inconfundível que  generosamente verte pingos sobre as b...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    8,83 €

  • Patatas (En la cocina)
    Titulo del libro
    Patatas (En la cocina)
    Susaeta, Equipo
    Susaeta ediciones
    No disponible

Angle en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

  • En fals
    Titulo del libro
    En fals
    Nº 117
    Gruart Rüsch, Sílvia
    Angle
    Hi ha moments en què tot trontolla, en què una petita escletxa pot provocar una esquerda. O, fins i tot, pot ...
    No disponible
  • L'ombra de la pau
    Titulo del libro
    L'ombra de la pau
    Banda, Alfons
    Angle
    Els millors textos d'un actor cabdal del pacifisme catalá Alfons Banda, creador de la Fundació per la Pau i i...
    No disponible
  • La paret
    Titulo del libro
    La paret
    Nº 166
    Haushofer, Marlen
    Angle
    «NOVEL·LA DISTÒPICA BRUTAL I ABSORBENT [...] ÉS UNA DE LES OBRES MÉS PROFUNDAMENT FEMINISTES DEL SEGLE PAS...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    19,90 €

  • Mala vida
    Titulo del libro
    Mala vida
    Romera Roca, Marc
    Angle
    Un debut enlluernador «Mala vida» impressionará el lector. Pel seu estil, pels personatges i  la Barcel...
    No disponible
  • Mercados del mundo
    Titulo del libro
    Mercados del mundo
    Ramis Vendrell, Sergi;Llorens Estapé, Jordi
    Angle
    Ganador del Tercer Premio de Libros de Cocina Extranjera del Mundo (The Gourmand Awards, París, 2009) Por...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días..)

    29,00 €