LA QUÍMICA A LA CUINA

LA QUÍMICA A LA CUINA. Una Immersió Ràpida

Editorial:
Tibidabo catalan
EAN:
9788413479057
Año de edición:
Materia
FISICA Y QUIMICA
ISBN:
978-84-1347-905-7
Páginas:
190
Encuadernación:
RUSTICA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
127
Alto:
203
Disponibilidad:
DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)
Colección:
Una immersió ràpida

15,00 €

IVA incluido
Comprar

A la síntesi de la cuina d'elBulli es llegia: La informació que subministra un plat es gaudeix a través dels sentits, també es gaudeix  i es racionalitza amb la reflexió. En els darrers anys han entrat amb  força nous productes, noves tècniques i estils de cuina i, alhora, ha  crescut l'interès per la relació entre la nutrició, la salut i la gastronomia. Les ciències biologia, física y química són les eines per  a la comprensió del conjunt. La química, en particular, descriu quines substàncies són les responsables del color, l'olor i el gust, i  perquè canvien amb les coccions. D'altra banda, les estructures químiques i biològiques de cèl·lules i teixits animals i vegetals expliquen les textures i els canvis que pateixen a la cuina. Amb tot això el lector podrà saber què hi ha als seus aliments abans i després  de cuinar-los, i això tindrà com a conseqüència més satisfacció intel·lectual, afegida a la sensorial.

Otros libros del autor en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

  • La textura del chocolate
    Titulo del libro
    La textura del chocolate
    Nº 1
    Mans, Claudi
    Tibidabo ediciones s.a.
    El objetivo del libro La textura del chocolate es analizar, con lenguaje común y argumentos científicos, qué...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    12,00 €

  • La química de cada dia
    Titulo del libro
    La química de cada dia
    Mans Teixidó, Claudi
    Universitat de barcelona
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días..)

    23,00 €

  • SFERIFICACIONES Y MACARRONES
    ebook
    Titulo del libro
    SFERIFICACIONES Y MACARRONES
    CLAUDI MANS
    Editorial ariel
    Una novedosa obra en donde se comparan de forma muy amena las preparaciones de los grandes cocineros mediáticos c...

    7,27 €

  • La textura de la xocolata
    Titulo del libro
    La textura de la xocolata
    Nº 1
    Mans, Claudi
    Tibidabo catalan
    L'objectiu del llibre La textura de la xocolata és analitzar, amb llenguatge comú i arguments científics, qu...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    12,00 €

  • 150 ANYS DE TAULES PERIòDIQUES A LA UNIVERSITAT DE BARCELONA
    Titulo del libro
    150 ANYS DE TAULES PERIòDIQUES A LA UNIVERSITAT DE BARCELONA
    (EDS) SANTIAGO ÁLVAREZ / CLAUDI MANS
    Universitat barcelona publicacions i edi
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días..)

    28,00 €

Materia en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

Tibidabo catalan en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

  • La Revolució Francesa
    Titulo del libro
    La Revolució Francesa
    Nº 22
    Smith, Jay M.
    Tibidabo catalan
    Aquesta immersió ràpida presenta als lectors un dels esdeveniments més  dramàtics i influents de la històr...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    16,00 €

  • Narració d'una asfíxia premeditada
    Titulo del libro
    Narració d'una asfíxia premeditada
    Trias Fargas, Ramon
    Tibidabo catalan
    40 anys després de la publicació de la primera edició del llibre Narració d'una Asfixia Premeditada. Les fi...
    No disponible
  • BARCELONA SOTA LA BOTA DE NAPOLEÓ
    Titulo del libro
    BARCELONA SOTA LA BOTA DE NAPOLEÓ
    Nº 00
    Conte Barrera, Jesús
    Tibidabo catalan
    Barcelona va estar ocupada i sotmesa 2297 dies durant la Guerra del Francès (1808-1814). La repressió de les ...
    No disponible
  • El Tribunal d'Estrasburg
    Titulo del libro
    El Tribunal d'Estrasburg
    Nº 34
    Casadevall, Josep
    Tibidabo catalan
    El Tribunal Europeu de Drets Humans és l'organisme del Consell d'Europa més citat en els mitjans de comunicac...
    ¡Próximo lanzamiento! Disponible a partir de 13-10-2025
  • Cavalcar l'abisme
    Titulo del libro
    Cavalcar l'abisme
    Nº 93
    Canyelles Canyelles, Tomeu
    Tibidabo catalan
    Tomeu Canyelles Canyelles (Pòrtol, Mallorca, 1984). Doctor en Història per la Universitat de les Illes Ba...
    ¡Próximo lanzamiento! Disponible a partir de 22-10-2025