Mar i muntanya

Mar i muntanya. El receptari tradicional

Nº:
38
Editorial:
Viena
EAN:
9788419474681
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-19474-68-1
Páginas:
144
Encuadernación:
RUSTICA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
153
Alto:
233
Disponibilidad:
DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)
Colección:
Milfulls

19,00 €

IVA incluido
Comprar

Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició culinària que combina harmoniosament productes del mar i de la terra en plats únics i deliciosos. Enric Herce ens en descobreix els orígens històrics, i destaca com la geografia i la cultura catalanes —especialment,  a l’Empordà per la seva estreta connexió entre el mar i la muntanya— han influït en l’evolució d’aquests plats i en la identitat gastronòmica del país. Tot i que en altres països del món podem trobar alguns plats que combinen ingredients marins i terrestres, Herce defensa apassionadament que no aconsegueixen ni de bon tros el mateix equilibri que els plats catalans. I ens ho demostra en l’extensa recopilació de receptes tradicionals de mar i muntanya que formen aquest llibre, unes receptes que permetran al lector recrear a casa grans plats que són patrimoni de la gastronomia catalana: pollastre amb llagosta, conill amb escamarlans, mandonguilles amb sèpia...

Otros libros del autor en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

  • Sofregit
    Titulo del libro
    Sofregit
    Nº 9
    Herce Carmona, Enric
    Cossetania edicions
    UN LLIBRE AMB 50 RECEPTES DELICIOSES DE LA CUINA CATALANA QUE PARTEIXEN DE LA BASE D'UN BON SOFREGIT, L'ELEMENT...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    19,90 €

  • Delicioso mar
    Titulo del libro
    Delicioso mar
    Nº 15
    Herce Carmona, Enric
    Lectio
    La cocina del mar siempre nos ha fascinado por su gran riqueza y diversidad. El mar nos ofrece con generosidad ...
    No disponible
  • Deliciós mar
    Titulo del libro
    Deliciós mar
    Nº 21
    Herce Carmona, Enric
    Cossetania edicions
    EN AQUEST LLIBRE, EN QUÈ EL MAR ÉS EL PROTAGONISTA, NO NOMÉS HI HA RECEPTES MARINERES, SINÓ TAMBÉ HISTÒRI...
    No disponible
  • Sofregit
    Titulo del libro
    Sofregit
    Nº 9
    Herce Carmona, Enric
    Cossetania edicions
    Fer el sofregit requereix paciència, constància i dedicació. No es pot  fer amb presses, de qualsevol forma,...
    No disponible

    18,90 €

Materia en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

  • Queso
    Titulo del libro
    Queso
    Christian Teubner
    Everest
    Una obra imprescindible para todos los amantes del queso, un producto estrella en nuestra gastronomía.Informac...
    No disponible

    36,26 €

  • Cocina de la pasta
    Titulo del libro
    Cocina de la pasta
    Sanjuan, Gloria
    Libsa
    La pasta es fuente de hidratos de carbono, fibra, proteínas un delicioso sabor que combina con todo y muy poca...
    No disponible
  • La cuina de les Terres de Mestral
    Titulo del libro
    La cuina de les Terres de Mestral
    DDAA
    Onada edicions
    El receptari que teniu a les mans és quelcom més que un simple llibre de cuina, és el testimoni escrit d'un ...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    19,90 €

  • ENCICLOPEDIA ESENCIAL DE COCINA, LA
    Antiguo
    Titulo del libro
    ENCICLOPEDIA ESENCIAL DE COCINA, LA
    AA.VV
    A. asppan, s.l. distribuidora int
    DISPONIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    33,99 €

  • Die beliebtesten spanischen Gerichte. Die besten Rezepte des traditionellen Küche
    Titulo del libro
    Die beliebtesten spanischen Gerichte. Die besten Rezepte des traditionellen Küche
    AA.VV
    Everest
    Eine Auswahl des besten Rezepte der traditionellen spanischen Küche, einfach und leicht verst{andlich, mit zah...
    No disponible

    5,50 €

Viena en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE