EL SÒL
ebook

EL SÒL

Editorial:
Universitat politècnica de valència
EAN:
9788483639368
Materia
CIENCIAS, TECNOLOX?A E MEDICI?A
ISBN:
9788483639368
Páxinas:
208
Formato:
Pdf
lingua:
CATALAN
Derechos eBook:
Número de activaciones: 6
DRM
Si

El sòl representa la part més superficial de l'escorça terrestre, sent el lloc on l'home desenvolupa la majoria de les seues activitats; es diferencia de roques i minerals en un aspecte tan fonamental per a l'enginyer mediambiental com és la capacitat que té de sustentar i albergar vida. En aquest llibre abordem l'estudi dels factors i processos formadors implicats en el complex procés de formació dels sòls a partir dels seus components originals, les roques i els minerals. En els últims capítols s'inicia el lector en la forma de nomenar o designar els diferents tipus de sòls, així com en la sistemàtica de classificació desòls més popular, la Soil Taxonomy.

Materia en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

  • UNA QUÍMICA DIVERTIDA
    ebook
    Titulo del libro
    UNA QUÍMICA DIVERTIDA
    MIGUEL FERNÁNDEZ BRAÑA
    Editorial tebar
    La pasión de Miguel Fernández Braña por la química y por su difusión le llevaron a escribir este libro, en el q...

    10,85 €

  • PRINCIPIOS DE BIOÉTICA GLOBAL
    ebook
    Titulo del libro
    PRINCIPIOS DE BIOÉTICA GLOBAL
    MIGUEL A. CAPÓ
    Editorial tebar
    Comparándola con otras ciencias, la bioética es una disciplina más bien reciente, que se imparte ya en distintas ...

    9,73 €

  • MEGALODÓN
    ebook
    Titulo del libro
    MEGALODÓN
    DAVID GIPPINI FOURNIER;EMMA FLANNERY;TIM FLANNERY
    Geoplaneta
    La primera biografía de una de las criaturas más fascinantes de la historia del reino animal.Imagina a un depredad...

    10,39 €

  • PRIMEROS AUXILIOS. AFDP0109
    ebook
    Titulo del libro
    PRIMEROS AUXILIOS. AFDP0109
    JOAQUÍN TEJERO FERNÁNDEZ
    Ic editorial
    - Identificar las características de la asistencia como primer interviniente. - Aplicar técnicas de valoración in...

    5,49 €

  • ASPECTOS NUTRICIONALES EN LA HIPERLIPEMIA Y RIESGO CARDIOVASCULAR
    ebook
    Titulo del libro
    ASPECTOS NUTRICIONALES EN LA HIPERLIPEMIA Y RIESGO CARDIOVASCULAR
    CARMEN MORENO LOPERA;MIGUEL RUBIO HERRERA
    Diaz de santos
    INDICE: Introducción. Influencia de los ácidos grasos sobre el riesgo cardiovascular: grasa saturada, ácidos gras...

    5,99 €

Universitat politècnica de valència en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE