Aquí no es llença res!

Aquí no es llença res!. Receptes per estalviar, reconvertir i aprofitar

Nº:
25
Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788413563374
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-1356-337-4
Páxinas:
176
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
CATALAN
Ancho:
170
Alto:
240
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
Sensacions

21,50 €

IVE incluído
Comprar

FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO UN LLIBRE PER APRENDRE A  RECONVERTIR LES RESTES DE PRODUCTES JA CUINATS, MÉS ENLLÀ DE LES TÍPIQUES CROQUETES, I TAMBÉ PER ESTALVIAR I DONAR NOVA VIDA A PRODUCTES DE PROXIMITAT I TEMPORADA. Es calcula que un terç dels aliments produïts anualment al món es llencen. A Catalunya es generen unes 262.000 tones de malbaratament cada any; és a dir, uns 35 quilos de menjar per persona. Sabem, també, que el malbaratament d'aliments genera el 10% de les emissions de gasos d'efecte hivernacle. S'ha de fer quelcom per intentar que això no passi, per ajudar el planeta i les nostres butxaques. Però, com Doncs, estalviant, reconvertint i aprofitant el menjar. Núria Gispert, autora de _Cuina en menys de tres  hores per a tota la setmana_ i _Carmanyoles_, ens proposa MÉS DE 70 RECEPTES per treure profit a tot el que comprem. Amb aquest llibre aprendrem a reconvertir les sobres d'aliments que ja hem cuinat i a estalviar, alhora que som MÉS SOSTENIBLES i ecològics, i que aprofitem  PRODUCTES DE PROXIMITAT I DE TEMPORADA per convertirlos en un fons bàsic de rebost. * Estructurat per estacions de l'any, per treure el màxim profit al producte de temporada.

Outros libros do autor en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

Materia en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

Cossetania edicions en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE