Cociña básica para quen non sabe nin fritir un ovo

Cociña básica para quen non sabe nin fritir un ovo

Editorial:
Xerais
EAN:
9788497820851
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-9782-085-1
Páxinas:
96
Encadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
lingua:
GALEGO
Ancho:
145
Alto:
225
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
GASTRONOMIA

16,30 €

IVE incluído

Cociña básica para quen non sabe nin fritir un ovo é un libro tremendamente útil e práctico para quen desexe iniciarse nos labores da cociña. Organizado alfabeticamente, o libro de Gloria Gallego explica tanto cuestións prácticas (como conservar os alimentos, como conxelalos e desconxelalos, como limpar o peixe e a verdura, como facer os rebozados, como empregar o aceite, como recoñecer alimentos en mal estado), como e, sobre todo, outras que supoñen unha inmersión nas artes da cociña doméstica. A través de máis de 80 receitas sinxelas de cociña tradicional, preparadas con produtos habituais, o lector pode aprender a preparar o  arroz, a fritir un ovo, as patacas, a asar carne, a facer unhas lentellas, uns macarróns, moi distintos tipos de ensaladas, espaguete,  pizza, chocolate quente, sopa de fideos, tortilla de patacas ou francesa, salchichas ao viño, bacallao rebozado, bechamel, caldos, macedonias, paellas, bistecs, croquetas, cremas, biscoito, polo, potaxes, guisos, etc. Un libro imprescindible para o fogar e para todos aqueles persoas que tomaron a sabia decisión de aprender a cociñar.

Outros libros do autor en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

  • ESTETICAS DE LA ARQUEOLOGÍA DE LA MEMORIA
    Titulo del libro
    ESTETICAS DE LA ARQUEOLOGÍA DE LA MEMORIA
    Lapeña Gallego, Gloria
    Comares
    Hablar de memoria y arte en una obra colectiva nos lleva irremediablemente a recurrir a la l¡nea temporal como...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    25,00 €

  • A cociña galega de montaña
    Titulo del libro
    A cociña galega de montaña
    Gallego, Gloria
    Xerais
    Un clima frío e duro casé elimina a diferenciación entre os pratos nunha zona en que se adoita tomar doces c...
    No disponible

    15,80 €

  • Coctelaría e enoloxía
    Titulo del libro
    Coctelaría e enoloxía
    Gallego Rodríguez, Gloria
    Ideaspropias
    No disponible

    20,95 €

  • Coctelería y enología
    Titulo del libro
    Coctelería y enología
    Gallego Rodríguez, Gloria
    Ideaspropias
    Gloria Gallego Rodríguez, nació en Madrid en 1969. Es licenciada en Periodismo y ha trabajado durante años e...
    No disponible

    20,95 €

Materia en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

  • 200 recetas de pollo
    Titulo del libro
    200 recetas de pollo
    Lewis, Sara
    Blume
    Cocinar puede ser fácil y divertido. Una colección de 200 recetas sencillas de entender, para el uso cotidian...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    4,95 €

  • LA COCINA DEL ESTUDIANTE RECETAS PASTA
    Antigo
    Titulo del libro
    LA COCINA DEL ESTUDIANTE RECETAS PASTA
    Nº 010
    PLANES, MAURICI
    Rba libros
    Después del éxito de La cocina del estudiante, llega un nuevo libro con recetas para todos aquellos que tiene...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    13,00 €

  • Los 100 mejores vinos por menos de 10 euros
    Titulo del libro
    Los 100 mejores vinos por menos de 10 euros
    Estrada Alonso, Alicia
    Geoplaneta
    Este año aporta interesantes novedades:.Se añaden más vinos naturales (ecológicos, biodinámicos?).También...
    No disponible

    9,95 €

  • GRANDES RECEITAS O RAPOSO RUFO
    Titulo del libro
    GRANDES RECEITAS O RAPOSO RUFO
    DANI VIÉITEZ IRIA IGLESIAS
    Embora
    No disponible

    17,00 €

  • Els pessols, com preparar-los 10 vegades
    Titulo del libro
    Els pessols, com preparar-los 10 vegades
    Gómez, Òscar
    Sd edicions
    «Els pèsols són els petits prínceps del món vegetal. Frescos, eixerits, delicats i tendres.Com més menuts...
    No disponible

Xerais en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE