Estoig corpus

Estoig corpus

Editorial:
Columna edicions
EAN:
9788466408882
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-664-0888-2
lingua:
CATALAN
Ancho:
100
Alto:
100
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
(CAT).SENSE COL·LECCIO

La Corpus de la cuina catalana és la bíblia de la cuina catalana tradicional, el receptari més complet que mai s'ha fet de la nostra gastronomia. Es un llibre que neix amb la intenció d'esdevenir el gran  clássic de la cuina catalana. Es tracta de l'inventari del patrimoni popular gastronómic catalá, una eina práctica per a tots aquells que vulguin conéixer i continuar fent els plats tradicionals.Hi trobareu més de 900 receptes entre entrants, primers plats, segons plats i postres; tots aquells que un extens equip de col·laboradors creat per l'Institut Catalá de la Cuina considera el cánon de la nostra cuina. Els plats estan ordenats alfabéticament -per tal que sigui molt fácil trobar-los- i explicats amb precisió. Aquest immens treball, fet amb la participació dels cuiners de més de 400 restaurants, está avalat per 5 anys de recerca col·lectiva per totes les comarques.

Materia en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

  • 1001 cocteles
    Titulo del libro
    1001 cocteles
    Varios
    Parragon books ltd
    No disponible

    14,96 €

  • Abecedario das mantenzas
    Titulo del libro
    Abecedario das mantenzas
    Galdo, Fausto
    Xerais
    O doutor Fausto Galdo, na estela do xenial Cunqueiro, realiza un percorrido por toda a xeografía gastronómica...
    No disponible

    43,95 €

  • Recetas para un aislamiento
    Titulo del libro
    Recetas para un aislamiento
    Gaston, Toni De Andres
    Ediciones arcanas
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    27,00 €

  • 36 maneras de guisar el bacalao
    Titulo del libro
    36 maneras de guisar el bacalao
    Puga y Parga, Manuel María
    Maxtor
    No me negarás, lector de apetito más o menos despierto, que es el presente libro de muy sabrosa lectura: ¡Tr...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    7,00 €

  • Sa i català
    Titulo del libro
    Sa i català
    Calls, Albert
    Ara llibres
    Els productes més nostrats i les receptes més saboroses. Unics, frescos, exquisits i catalans: de la terra al...
    No disponible

Columna edicions en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE