HISTORIA DE LOS ALIMENTOS 2
Antigo

HISTORIA DE LOS ALIMENTOS 2

Nº:
1520
Editorial:
Alianza editorial
EAN:
9788420605203
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-206-0520-3
Páxinas:
200
lingua:
CASTELLANO
Ancho:
110
Alto:
180
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)
Colección:
EL LIBRO DE BOLSILLO (LB

7,40 €

IVE incluído
Comprar

Outros libros do autor en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

Materia en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

  • Los sabores de la tierra
    Titulo del libro
    Los sabores de la tierra
    Gutiérrez Román, José
    Lunwerg editores
    No disponible
  • As lambetadas de larpeiros
    Titulo del libro
    As lambetadas de larpeiros
    Rodal, Merchi
    Galaxia
    Recolle algunhas das sobremesas do popular programa de Televisión de Galicia e outros moitos doces, madalenas,...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    22,60 €

  • Recetas para ser feliz
    Titulo del libro
    Recetas para ser feliz
    García Sarabia, Maribel
    Lunwerg editores
    En este libro no encontrarás solo recetas, sino todo el mundo y la filosofía de vida slow de Maribel García ...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    5,95 €

  • Jaume de Provença
    Titulo del libro
    Jaume de Provença
    Georgina Regàs
    Edicions 62
    No disponible
  • EL PODER DEL ALIMENTO
    Titulo del libro
    EL PODER DEL ALIMENTO
    CHAMÁS BONILLA, BORIS
    Ediciones i
    EL PODER DEL ALIMENTO: COCINA VITAL nos enseña a distinguir el camino correcto, nos da la información más ho...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    29,50 €

Alianza editorial en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE