Pan galego

Pan galego

Editorial:
Xerais
EAN:
9788411105026
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-11-10502-6
Páxinas:
256
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
GALEGO
Ancho:
190
Alto:
230
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
TURISMO / OCIO - MONTES E FONTES - Gastronomía

23,95 €

IVE incluído
Comprar

Os galegos efectivamente somos en ocasións reservados, humildes e non moi dados a presumir de nada. Ata que toca falar de pan. Aí non hai reservas nin miramentos. Os galegos non temos problemas en dividir o pan en dúas categorías: o que é pan e o que non. Entre o segundo grupo  atópase todo aquel pan que non sexa galego. «Iso non é pan nin é nada» é unha frase que calquera galego pode dicir ante un pan que non é galego. E é que a memoria gustativa dos nosos antepasados permitiu que hoxe en día en Galicia se atopen, para min, os mellores pans e a mellor bolaría do mundo. Lembro perfectamente o día que lle comentei a  alguén que ía facer un libro sobre o pan galego. -Ah, pero o pan galego dá para un libro Sorrín de orella a orella e non dixen nin si nin non. -Non o sabes ben. O pan galego non dá para un libro, dá para unha enciclopedia. De aí que, se cadra, ata agora non se fixese ningún. Ningún coma este, claro. Con carácter enciclopédico e eterno. E que reúne as receitas, técnicas e os pans (e a bolaría e as empanadas) máis emblemáticos de Galicia. Porque o pan galego non é un, son moitos. O pan galego é un territorio inabarcable, inmenso. E se non me cres, abre o libro porque  cho vou demostrar.

Outros libros do autor en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

  • Pan gallego
    Titulo del libro
    Pan gallego
    Lavandeira, Edu
    Oberon
    Los gallegos efectivamente somos en ocasiones reservados, humildes y no muy dados a presumir de nada. Hasta que...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    23,95 €

  • Planeta pan
    Titulo del libro
    Planeta pan
    Lavandeira, Edu
    Anaya multimedia
    Viajar y comer quizás sean dos de las mejores cosas que se pueden hacer en la vida. Te proponemos llevar a cab...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    22,95 €

Materia en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

  • Les herbes aromàtiques
    Titulo del libro
    Les herbes aromàtiques
    Nº 54
    Baliu i Julià, Glòria
    Sd edicions
    La conca mediterrània, a causa de lÆemplaçament i el clima, ha estat de sempre un lloc privilegiat per al cu...
    No disponible
  • MASTERCHE JUNIOR.MIS RECETAS.
    Titulo del libro
    MASTERCHE JUNIOR.MIS RECETAS.
     
    Altea
    «Para llegar a ser un buen MasterChef, lo necesario es sencillo... Déjate llevar por la grandeza de nuestra c...
    No disponible

    14,96 €

  • Del huerto a los fogones
    Titulo del libro
    Del huerto a los fogones
    Mora, Lucy
    Librooks
    En el ámbito de la gastronomía, dentro del sello Cooking, publicamos por fin "Del huerto a los fogones. Siemb...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    30,00 €

  • Los fogones de José Andrés
    Titulo del libro
    Los fogones de José Andrés
    José Andrés
    Planeta
    Las mejores recetas del cocinero de TVE. Las tapas, base fundamental de la cocina de José Andrés, son una de ...
    No disponible

    5,95 €

  • Diccionario de cocina
    Titulo del libro
    Diccionario de cocina
    Dumos, Alejandro
    Gadir editorial
    Alejandro Dumas (1802-1870), uno de los escritores más venerados de Francia, fue un gran cocinero y un notable...
    No disponible

Xerais en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE