ULTRACONGELACIÓN DE ALIMENTOS. GUÍA DE LA TEORÍA/PRÁCTICA

ULTRACONGELACIÓN DE ALIMENTOS. GUÍA DE LA TEORÍA/PRÁCTICA

Editorial:
Acribia
EAN:
9788420006062
Ano de edición:
Materia
MEDICAMENTO E SA?DE
ISBN:
978-84-200-0606-2
Páxinas:
459
Encadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
lingua:
CASTELLANO
Ancho:
160
Alto:
240
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
CIENCIA Y TECNOLOGIA DE LOS ALIMENTOS

35,00 €

IVE incluído
Comprar

Outros libros do autor en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

  • MANUAL PRÁTICO DE RADIESTESIA
    Titulo del libro
    MANUAL PRÁTICO DE RADIESTESIA
    COX, BILL
    Zefiro ediÇoes
    "«O presente livro resulta da junção de 3 obras de Bill Cox, radiestesista norte-americano mundialmente conh...
    No disponible

    15,35 €

  • Super (hot) sexo
    Titulo del libro
    Super (hot) sexo
    Cox, Tracey
    Alhambra
    Interés general / Divulgación ...
    No disponible

    12,00 €

  • Word 2010
    Titulo del libro
    Word 2010
    Cox, Joyce / Lambert, Joan
    Anaya multimedia
    Microsoft Word 2010 es el programa por excelencia para la creación y edición de documentos de texto con calid...
    No disponible

    36,00 €

  • Dangerous journey
    Titulo del libro
    Dangerous journey
    Cox
    Heinemann
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    4,60 €

  • THEORY OF CONSTRAINTS HANDBOOK
    Titulo del libro
    THEORY OF CONSTRAINTS HANDBOOK
    COX LLL
    Mc graw hill education (uk)
    No disponible

    116,47 €

Materia en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

Acribia en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE