Viatge nutritiu:recull de receptes i menus estacional

Viatge nutritiu:recull de receptes i menus estacional. Recull de receptes i menús estacionals amb critiris naturistes

Editorial:
Icaria
EAN:
9788498883480
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-9888-348-0
Páxinas:
212
Encadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
lingua:
CATALAN
Ancho:
155
Alto:
154
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
SIN COLECCION

Isabel Celma i Montse L. Tolosana són membres totes dues de diferents col.lectius de consum, Cydonia, on es van conéixer i on encara pertany  la Isabel, i CoXino, on actualment pertany la Montse. En aquest llibre presenten una manera d'entendre la cuina que va més enllá de l'extens receptari de plats naturistes, on el lector trobará 175 propostes delicioses per les diferents époques de l'any i els dies especials. El llibre, escrit en un to volgudament personal, ofereix una perspectiva global del fet de menjar i alimentar-se, que té en compte criteris naturistes, ecológics, de justícia social, i per descomptat, de la satisfacció del paladar! Isabel Celma i Navarro va néixer a Barcelona, al barri del Poblenou, el dia 9 de marÇ del 1955. Durant molts anys va treballar com a mestra  de catalá i com a correctora. Participa activament dins el moviment cooperatiu, com a sócia de la cooperativa Cydonia de consumidors de productes ecológics i consum responsable. Actualment fa cursos de cuina i nutrició naturista on té l'oportunitat de transmetre l'aprenentatge i l'experiéncia adquirits al llarg de més de trenta anys, com a naturista i vegetariana. Montserrat López Tolosana va néixer a Lleida el 1967. Posteriorment va  viure a Ascó (Tarragona) i després a Barcelona. Es llicenciada en Filosofia, museóloga i professora d'anglés, peró la va fer feliÇ treballar de professora de dieta naturista. Als anys noranta va viatjar i va viure a diferents indrets d'Africa, América del Nord i Europa, on va aprendre, entre d'altres coses, noves receptes i l'ús d'ingredients que desconeixia. Grácies a la col.laboració del seu company, és feliÇ mare de tres nens i dues nenes que l'han fet aprofundir en temes de salut, nutrició i cuina.

Materia en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

  • Confitería y repostería
    Titulo del libro
    Confitería y repostería
    Marquesa de Parabere
    Espasa calpe
    Manual donde el lector puede aprender con un método las técnicas básicas de la confitería y la repostería,...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    22,90 €

  • Servilletas y decoración de la mesa
    Titulo del libro
    Servilletas y decoración de la mesa
    Angela Francisca Endress
    Everest
    Ideas para decorar la mesa con gusto e imaginación: servilletas, manteles, tarjetas de invitados, adornos flor...
    No disponible

    5,50 €

  • Cocina asturiana
    Titulo del libro
    Cocina asturiana
    Susaeta, Equipo
    Susaeta ediciones
    No disponible

    4,95 €

  • Marisco, un tesoro para la salud
    Antigo
    Titulo del libro
    Marisco, un tesoro para la salud
    Berqué, Federic
    Susaeta ediciones
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    3,00 €

  • SUPERFOODS
    Titulo del libro
    SUPERFOODS
    AA.VV
    Ngv vemag-verlags
    ¡Los alimentos más beneficiosos!❊ Introducción detallada sobre los superalimentos&nb...
    No disponible

    7,95 €

Icaria en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE