Història de la cuina catalana i occitana. Volum 5

Història de la cuina catalana i occitana. Volum 5. El bacallà · La carn · Els menuts

Nº:
5
Editorial:
Editorial sidilla
EAN:
9788412574708
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-125747-0-8
Encadernación:
TAPA DURA
lingua:
CATALAN
Ancho:
170
Alto:
240
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
Història de la cuina

35,00 €

IVE incluído
Comprar

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l'existència d'una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan  destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història d'aquesta cuina. En aquest cinquè volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes de bacallà, de carn i de menuts. Marqués no només ens explica les receptes, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural d'uns plats que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània. «Això és una obra d'art», Ferran Adrià «Una obra magna», Xavier Graset «Aquest és un llibre molt important i el començament d'una sèrie molt important», Colman Andrews El segon volum, dedicat a les olles i les verdures, va merèixer el premi Best of the World als Gourmand World Cookbook Awards

Outros libros do autor en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

Materia en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

  • DONUTS
    Titulo del libro
    DONUTS
    AA.VV
    Cupula (libros cupula)
    Recetas originales para apasionados de las rosquillas, en un minilibro  con forma del famoso dulce, que podrás...
    No disponible
  • Sushi
    Titulo del libro
    Sushi
    AA.VV
    Grijalbo
    Con el contenido de esta vistosa caja no encontrarás excusa para no preparar las más apetecibles recetas del ...
    No disponible

    13,90 €

  • LA COCINA CHARNEGA
    Antigo
    Titulo del libro
    LA COCINA CHARNEGA
    Nº 62
    AA.VV
    Salsa books cas
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    21,65 €

  • COCTELES, COCTELERÍA Y BARTENDERS
    Titulo del libro
    COCTELES, COCTELERÍA Y BARTENDERS
    Nº I
    AA.VV
    Rba
    No disponible

    55,00 €

  • Peñin guide to spanish Wine 2014
    Titulo del libro
    Peñin guide to spanish Wine 2014
    AA.VV
    Anaya
    No disponible

    30,00 €

Editorial sidilla en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

  • Història de la cuina catalana i occitana
    Titulo del libro
    Història de la cuina catalana i occitana
    Nº 3
    Marqués Carbonell, Vicent
    Editorial sidilla
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions hist.riques, lingüístiques i culturals ent...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    30,00 €

  • Tombes i lletres
    Titulo del libro
    Tombes i lletres
    DDAA
    Editorial sidilla
    L'amor no cau mai. Clementina Arderiu i Carles Riba van fer esculpir aquesta divisa a la tomba del cementiri de...
    No disponible
  • Les veus de la muntanya
    Titulo del libro
    Les veus de la muntanya
    Nº 8
    Masó, Marta
    Editorial sidilla
    Les veus de la muntanya ens parla de lespai màgic de la muntanya catalana com un regne habitat per tota m...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    18,00 €

  • La gastronomia dels camins
    Titulo del libro
    La gastronomia dels camins
    BENAVENTE, MARISA / HERRERA, PILAR
    Editorial sidilla
    No disponible
  • La senyora Arnoul
    Titulo del libro
    La senyora Arnoul
    Nº 4
    Pancrazi, Jean Noël
    Editorial sidilla
    Jean Noël Pancrazi evoca a La senyora Arnoul el temps de la felicitat,  la vida de cada dia a Batna, petita po...
    No disponible