Les amanides de la Mediterrània (Segona edició)

Les amanides de la Mediterrània (Segona edició)

Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788496035683
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-96035-68-3
Páxinas:
464
Encadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
lingua:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
300
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
EL CULLEROT

Com a entremés, per primer plat o com a plat principal, les amanides poden donar encant a tots els nostres ápats. Són una de les riqueses de l'entorn mediterrani. Grácies als múltiples ingredients i condiments de tots aquests països, i units per l'oli d'oliva com a nexe comú, alegren les nostres taules des de sempre. Crues o cuites, fredes o tébies, compostes de verdura o riques en carn o en peix, també tenen el seu lloc en qualsevol estació de l'any. Especialitats de casa nostra i dels nostres veïns, secrets del mític Orient i creacions inédites, heus ací prop de 300 receptes per renovar els vostres menús, unint dietética i plaer del paladar. D'Andalusia a Catalunya, del Llenguadoc a ProvenÇa, del Piemont a Sardenya, de Grécia al Líban i d'Egipte al Marroc, estem embarcats en un meravellós  viatge per les amanides llamineres, des dels cigrons amb allioli fins  a les albergínies petites amb salsa chermoula, des dels cors de carxofes amb escabetx fins als rogers amb alfábrega, des del caviar d'albergínia fins a les tallarines de marisc, o des de les pastanagues  amb comí fins al formatge de cabra amb pebrot vermell... L'autora ens  ofereix, per altra banda, un repás detallat dels ingredients utilitzats, amb la seva história i el seu valor nutritiu, un capítol sobre les salses i preparacions de base i tot un assortiment de torrades, coques i canapés per a pícnics i aperitius originals.

Outros libros do autor en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

  • La cocina del foie gras
    Titulo del libro
    La cocina del foie gras
    Eliana Thibaut i Comalada
    Lectio
    El foie gras no solamente se degusta encima de un canapé al principio de un banquete de fi esta. Hay mil y&nbs...
    No disponible

    15,00 €

  • La cuina de la poma
    Titulo del libro
    La cuina de la poma
    Eliana Thibaut i Comalada
    Cossetania edicions
    Es prou sabut que els pomers es crien en regions temperades de tot el món i són l'arbre fruiter més conreat....
    No disponible
  • La cuina tradicional de la Catalunya Nord
    Titulo del libro
    La cuina tradicional de la Catalunya Nord
    Eliana Thibaut i Comalada
    Cossetania edicions
    Aquest llibre representa una auténtica novetat en el panorama editorial, perqué és el primer dedicat d'una m...
    No disponible
  • La cuina del foie gras
    Titulo del libro
    La cuina del foie gras
    Eliana Thibaut i Comalada
    Cossetania edicions
    El foie gras no només es degusta damunt d'un canapé al comenÇament d'un ápat de festa! Hi ha mil i una mane...
    No disponible
  • Cuina medieval catalana
    Titulo del libro
    Cuina medieval catalana
    Eliana Thibaut i Comalada
    Cossetania edicions
    «Dues coses m'apassionen des de fa uns anys» --ens diu l'autora del llibre-- «De primer, la descoberta de la...
    No disponible

Materia en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

Cossetania edicions en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE