The book of pasta

The book of pasta

Editorial:
Phaidon
EAN:
9781838668846
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-1-83866-884-6
lingua:
INGLES
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
FOOD-COOK

39,95 €

IVE incluído
Comprar

Materia en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

  • La cocina de mi madre
    Titulo del libro
    La cocina de mi madre
    Rosselló Catchot, Caterina
    Tempestad, sl ediciones
    La escritora Caterina Rosselló Catchot nos presenta la cocina popular menorquina de su madre. ...
    No disponible
  • CUINA MARE
    Titulo del libro
    CUINA MARE
    Roca, Joan
    Columna edicions
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    22,90 €

  • Jardin del gourmet
    Antigo
    Titulo del libro
    Jardin del gourmet
    Holt, Geraldene
    Akal
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    12,00 €

  • Menus de Nadal
    Titulo del libro
    Menus de Nadal
    Nº 6
    Murgadas, Francesc
    Cossetania edicions
    La finalitat d'aquest receptari és elaborar un assortiment de menús per als dies de festa de Nadal, paradigma...
    No disponible
  • Les mores: Com preparar-les 10 vegades
    Titulo del libro
    Les mores: Com preparar-les 10 vegades
    Nº 31
    Solé, Caterina
    Sd edicions
    Caterina Solé ens proposa 10 receptes per cuinar les móres, un fruit que tots coneixem, que recollim en les n...
    No disponible

Phaidon en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE