THE NOMA GUIDE TO FERMENTATION

THE NOMA GUIDE TO FERMENTATION

Editorial:
Artisan
EAN:
9781579657185
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-1-57965-718-5
lingua:
INGLES
Ancho:
200
Alto:
300
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
SIN COLECCION

60,32 €

IVE incluído

Materia en LIBRERÍA PAPERERÍA MARAXE

  • LA COCINA ESPAÑOLA ANTIGUA
    Antigo
    Titulo del libro
    LA COCINA ESPAÑOLA ANTIGUA
    Nº 9466
    PARDO BAZAN, EMILIA
    Ediciones poniente
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    16,83 €

  • La cuina de les àvies del Priorat
    Titulo del libro
    La cuina de les àvies del Priorat
    AGRUPACIO PER A LA RESTAURACIO PRIORAT
    Cossetania edicions
    En aquest recull hi trobareu receptes que, a través de les fondes i els restaurants del Priorat han mantingut ...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    12,50 €

  • La pasta: 10 receptes per a petits i grans
    Titulo del libro
    La pasta: 10 receptes per a petits i grans
    Nº 6
    Sagristà, Montserrat
    Sd edicions
    Imagineu que, a més de gaudir del bon menjar que us trobeu a taula, gaudiu del fet dÆhaver-lo preparat vosalt...
    No disponible
  • Recetas para no engordar
    Titulo del libro
    Recetas para no engordar
    Cris Lincoln
    Pais aguilar
    No disponible

    17,90 €

  • Bakerita
    Titulo del libro
    Bakerita
    Conners, Rachel
    Gaia
    REPOSTERÍA SIN GLUTEN, SIN CEREALES, SIN LÁCTEOS Y SIN AZÚCAR REFINADO  EN UN LIBRO QUE TE SORPRENDERÁ.Bake...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    26,00 €